Vellamin 24 - Производ обогаћен слободним аминокиселинама (Л-аминокиселине). Хидролизовани протеини у течном облику снабдевају биљку аминокиселинама неопходним за бољи вегетативни раст, посебно у  условима стреса и под утицајем неповољних климатских фактора.

Vellamin 24

Веламин је производ обогаћен слободним аминокиселинама (Л-аминокиселине). Хидролизовани протеини у течном облику снабдевају биљку аминокиселинама неопходним за бољи вегетативни раст, посебно у условима стреса и под утицајем неповољних климатских фактора (суша, грађтуча, ниске температуре, мраз, фитотоксично дејство пестицида, итд).

Слободне аминокиселине 24%
Укупан азот 4,3%
Органски азот 3,9%
Органске материје 30%


Аминокиселине у нашим производима добијени су ензимском ходролизом из квасаца. На овај начин добијају се потпуно очуване аминокиселине које су у целости доступне биљкама.

Зашто изабрати нас?
  • checkmark icon Широк асортиман најквалитетнијих пестицида, хербицида, инсектицида и акарицида
  • checkmark icon Приступачне цене и посебне понуде
  • checkmark icon Брза и сигурна испорука

ВАШ ПАРТНЕР ЗА КВАЛИТЕТНУ ПОЉОПРИВРЕДУ

Као ваш партнер у пољопривредном успеху. Ђедовина стоји на располагању с'врхунским производима и стручним саветима. Брза и поуздана достава производа осигурава да ваше пољопривредне потребе буду испуњене у најкраћем могућем року. Гарантујемо квалитет, високе приносе и одрживост, чувајући наслеђе за будуће генерације.